Ενημέρωση γονέων στη Σχολή Μωραΐτη

Την Τρίτη 14/2/17 & την Τετάρτη 15/2/17 οι γονείς του νηπιαγωγείου & του παιδικού σταθμού της Σχολής Μωραΐτη ενημερώθηκαν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας littlespoons σε θέματα σύγχρονης παιδικής διατροφής!

Πιο συγκεκριμένα οι γονείς είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο να μάθουν πρακτικά tips προκειμένου να παρέχουν ισορροπημένα γεύματα & σνακ στα παιδιά τους, να τους παρέχουν ευκαιρίες για ενεργητικό παιχνίδι και να βρουν απαντήσεις σε συνήθεις προβληματισμούς σχετικά με τη θρεπτικότητα διαφόρων τροφίμων & δημοφιλών στα παιδιά σνακ, την ανάπτυξη των παιδιών & τη διαπαιδαγώγησή τους σε θέματα διατροφής. Επιπλέον, οι γονείς ενημερώθηκαν σχετικά με την επιδημία παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα, για τους τρόπους, πρόληψης & αντιμετώπισής της.

Ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν αφενός οι γονείς να λάβουν πρακτική γνώση για να υποστηρίξουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν υγιή στη σύγχρονη εποχή όπου η παιδική παχυσαρκία & οι ανθυγιεινές συνήθειες απειλούν την υγεία τους & αφετέρου να ενημερωθούν για την ανάπτυξη & τον τρόπο εφαρμογής νέας, σύγχρονης διατροφικής πολιτικής στο νηπιαγωγείο & τον παιδικό σταθμό της Σχολής Μωραΐτη μέσω της Πρωτοβουλίας littlespoons.

No Favorites Has Been Added!