Χριστουγεννιάτικα μπισκότα στο Παιχνιδαγωγείο

Την Παρασκευή 23/12 φτιάξαμε με τα παιδιά του Παιχνιδαγωγείου, χριστουγεννιάτικα μπισκότα, για να γιορτάσουμε την επιτυχημένη συμμετοχή του Παιχνιδαγωγείου στην πρωτοβουλία littlespoons και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε γονείς, παιδιά & παιδαγωγούς!

Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη διαδικασία και απόλαυσαν τα δικά τους μπισκότα, τα οποία μοιράστηκαν με γονείς & δασκάλους. Τον Ιανουάριο του 2017, το Παιχνιδαγωγείο κλείνει ένα χρόνο συμμετοχής στην πρωτοβουλία κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν να τρώνε πιο ισορροπημένα & να παίζουν ενεργητικά. Το Παιχνιδαγωγείο είναι το μοναδικό νηπιαγωγείο/ παιδικός σταθμός το οποίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο στα 4 πρότυπα littlespoons και συνεπώς έχει βραβευθεί με 4 χρυσά κουταλάκια.

Η περίοδος των γιορτών είναι καλή ευκαιρία να μάθουμε στα παιδιά πως μπορούμε να εντάξουμε τα γλυκά σε ένα ισορροπημένο τρόπο διατροφής. Τα παιδιά μπορούν και πρέπει να απολαμβάνουν γλυκά στις γιορτές, με ισορροπημένο τρόπο, αρκεί εμείς οι μεγάλοι να τους δείξουμε πως και να θέσουμε τις προϋποθέσεις. Σύμφωνα με τη σύγχρονη διατροφική διαπαιδαγώγηση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα παιδιά να αποκτήσουν τη δεξιότητα να διαχειρίζονται τα γλυκά και στο πλαίσιο αυτό να τα απολαμβάνουν χωρίς ενοχές, αίσθημα στέρησης και γκρίνιες.

No Favorites Has Been Added!