Ενεργητικό παιχνίδι

[intense_image image=”24237″ size=”postExtraWide” align=”middle” shadow=”0″ splits=”10″ parallax_height=”200″ parallax_speed=”2″ effecktopacity=”80″ tab_93393535=”” tab_295920418=”” tab_455093839=”” tab_344390953=””]

Το ενεργητικό παιχνίδι σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή προασπίζουν την υγεία των παιδιών. Είναι σημαντικό οι γονείς να δημιουργούν ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη των παιδιών και να αποτελούν πρότυπα μιας υγιούς ζωής μαθαίνοντας τα να χρησιμοποιούν διαφορετικές δεξιότητες και να ανακαλύπτουν τις δυνατότητες του σώματος τους μέσα από το παιχνίδι.

Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας παίζουν ενεργητικά τουλάχιστον 60 λεπτά καθημερινά!

Τα μικρά παιδιά χρειάζονται συστηματική και έντονη σωματική δραστηριότητα –ενεργητικό παιχνίδι – για να αναπτυχθούν φυσιολογικά. Το ενεργητικό παιχνίδι δυναμώνει τα οστά, τους μύες και το μυαλό και διαμορφώνει σύνδεση μεταξύ τους.

Η σωματική δραστηριότητα είναι καίρια για την φυσική και σωματική τους υγεία στο μέλλον. Για την ανάπτυξη καλών συνηθειών τα παιδιά πρέπει να απασχολούνται ενεργητικά κάθε μέρα. Αν δεν αναπτύξουν καλές συνήθειες δραστηριότητας όταν είναι μικρά αυξάνουν την πιθανότητα να εμφανίσουν προβλήματα βάρους και υγείας τώρα και στο μέλλον.

No Favorites Has Been Added!