Ενεργητικό παιχνίδι

[intense_image image=”24237″ size=”postExtraWide” align=”middle” shadow=”0″ splits=”10″ parallax_height=”200″ parallax_speed=”2″ effecktopacity=”80″ tab_93393535=”” tab_295920418=”” tab_455093839=”” tab_344390953=””]

Το ενεργητικό παιχνίδι σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή προασπίζουν την υγεία των παιδιών. Είναι σημαντικό οι γονείς να δημιουργούν ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη των παιδιών και να αποτελούν πρότυπα μιας υγιούς ζωής μαθαίνοντας τα να χρησιμοποιούν διαφορετικές δεξιότητες και να ανακαλύπτουν τις δυνατότητες του σώματος τους μέσα από το παιχνίδι.

Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας παίζουν ενεργητικά τουλάχιστον 60 λεπτά καθημερινά!

Τα μικρά παιδιά χρειάζονται συστηματική και έντονη σωματική δραστηριότητα –ενεργητικό παιχνίδι – για να αναπτυχθούν φυσιολογικά. Το ενεργητικό παιχνίδι δυναμώνει τα οστά, τους μύες και το μυαλό και διαμορφώνει σύνδεση μεταξύ τους.

Η σωματική δραστηριότητα είναι καίρια για την φυσική και σωματική τους υγεία στο μέλλον. Για την ανάπτυξη καλών συνηθειών τα παιδιά πρέπει να απασχολούνται ενεργητικά κάθε μέρα. Αν δεν αναπτύξουν καλές συνήθειες δραστηριότητας όταν είναι μικρά αυξάνουν την πιθανότητα να εμφανίσουν προβλήματα βάρους και υγείας τώρα και στο μέλλον.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
No Favorites Has Been Added!