Πρωτοβουλία littlespoons

Από τη στιγμή που τα παιδιά μας θα γεννηθούν επιδιώκουμε το καλύτερο γι΄αυτά, και αυτό περιλαμβάνει να εξασφαλίσουμε ότι θα μεγαλώσουν υγιή και να τα προστατέψουμε από ασθένειες που μπορούν να προληφθούν. Ωστόσο, οι πιεστικές & πολυάσχολες ζωές μας, μας δημιουργούν δυσκολία & άγχος προκειμένου να βρίσκουμε λύσεις στις μεγάλες προκλησεις της καθημερινότητας. Για το λόγο αυτό, στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Μαθαίνω Διατροφή, δημιούργησαμε την Πρωτοβουλία littlespoons με σκοπό να υποστηρίξουμε τις σύγχρονες οικογένειες να μεγαλώσουν υγιή παιδιά.

Η Πρωτοβουλία littlespoons είναι ένα κάλεσμα για αφύπνιση. 

Δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει ότι η διατροφή και η υγεία των παιδιών πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και ότι είναι ύψιστης σημασία κάθε παιδί να έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει ισορροπημένα και να είναι υγιές. Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης & των εθνικών προκλήσεων, η ποιότητα διατροφής των παιδιών και η ανάπτυξη υγιεινών συνηθειών ζωής τοποθετείται πίσω στη λίστα των προτεραιοτήτων. Ωστόσο, τι μέλλον έχει μια χώρα που τα παιδιά της από τα πρώτα τους βήματα επιβαρύνουν τη υγεία τους & ποια τα αποτελέσματα αν δεν κάνουμε κάτι γι’ αυτό; Περισσότερα παιδιά με προβλήματα υγείας & βάρους που θα χρειαστουν δαπανηρές θεραπείες. Περισσότερα παιδιά που δεν θα μάθουν να απολαμβάνουν το ενεργητικό παιχνίδι και τον αθλητισμό είτε γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ή γιατί δέχονται bullying για το σώμα τους ή γιατί δεν έχουν την ευκαιρία. Περισσότερα παιδιά που θα μεγαλώσουν για να κάνουν κι άλλα παιδιά με προβληματα βάρους & υγείας λόγω του ανθυγιεινού τρόπου ζωής. 

Αν νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας τότε τιποτα από τα παραπάνω δεν είναι αποδεκτό. Η ώρα για δυνατή παρέμβαση και ακόμη πιο δυνατή πρόληψη έχει φτάσει.

[intense_content_box shadow=”0″ size=”1″ tab_1613908608=”” tab_1840341107=”” tab_398553609=”” tab_472264270=””]
[/intense_content_box]

Φόρμα συμμετοχής – Πρωτοβουλία littlespoons

Ιδιωτικοί Φορείς Προσχολικής Εκπαίδευσης

Φόρμα συμμετοχής – Πρωτοβουλία littlespoons

Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί

Είσοδος στη εκπαίδευση/ επιμόρφωση μέσω e-learning

υπό κατασκευή

No Favorites Has Been Added!