Επιστροφη σε Ολα τα Αρθρα

Γιατί να διατηρηθούν τα οικογενειακά γεύματα;

09.01.2020

Τα οικογενειακά γεύματα είναι σημαντικό να διατηρηθούν και να πραγματοποιούνται όσο πιο συχνά μπορεί η κάθε οικογένεια. Γιατί όμως να διατηρηθούν;
● Τα γεύματα βοηθούν τα παιδιά και τους ενήλικες να τους αρέσει μία μεγαλύτερη ποικιλία τροφίμων.
● Τα γεύματα αφήνουν όλους να έρθουν με όρεξη στο τραπέζι και να φάνε μέχρι να χορτάσουν.
● Τα οικογενειακά γεύματα βοηθούν τους ενήλικες και τα παιδιά να τρώνε την ποσότητα που χρειάζονται για να έχουν το σωστό βάρος.
● Τα γεύματα δίνουν χρόνο και χώρο για να συζητηθούν τα οικογενειακά θέματα: να ακούσουν ο ένας τα νέα του άλλου, να βοηθηθούν μεταξύ τους και να πουν τις οικογενειακές
τους ιστορίες.
● Τα γεύματα κρατούν το φαγητό σαν μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Να δίνετε έμφαση και απολαμβάνετε όταν είναι η ώρα του φαγητού και να το ξεχνάτε τις ενδιάμεσες ώρες.

Μείνετε πιστοί στα οικογενειακά γεύματα και σνακ. Τα δομημένα γεύματα και τα καθιστικά σνακ αποτελούν τον κορμό της σίτισης του παιδιού από της στιγμή που θα ξεκινήσει να συμμετέχει στα οικογενειακά γεύματα μέχρι να φύγει από το σπίτι. Για να έχει αποτέλεσμα όλη αυτή η διαδικασία πρέπει να απολαμβάνετε τα γεύματα σας. Να είστε προσεκτικοί, να μην παραγγέλνετε ντελίβερι, να προγραμματίζετε τα γεύματα σας αλλά ως επί το πλείστον να προετοιμάζετε αυτό που εσείς απολαμβάνετε. Ακόμα και αν ανησυχείτε ότι το φαγητό δεν είναι πολύ υγιεινό, να έχετε στο μυαλό σας ότι το λιγότερο υγιεινό γεύμα είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα. Συνεχίστε να κάνετε οικογενειακά γεύματα!

Επιστροφη σε Ολα τα Αρθρα

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

210 3388 808

Φόρμα λήψης e-booklet

Συμπληρώστε την φόρμα και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα e-booklets μας.

Newsletter

Εγγραφείτε για έγκυρη ενημέρωση

Like Us on FB