Νέα

Ταξινομηση:
22
Απρ

Η ομάδα της Μαθαίνω Διατροφή έδωσε συνέντευξη στο Marie Claire για το τεύχος Απριλίου 2021.

Στην συνέντευξη συζητήσαμε για την προσέγγιση μας σε ότι έχει να κάνει με τη σύγχρονη διαχείριση βάρους και την επαναφορά της Μεσογειακής Διατροφής, καθώς και για όλες μας τις δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας.

22
Φεβ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την εγκατάλειψη της Μεσογειακής Διατροφής, την υπεραξία των οικογενειακών γευμάτων αλλά και την διαχείριση της παιδικής παχυσαρκίας από τους γονείς. Ευχαριστούμε το infowoman & infokids για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Διαβάστε την ΕΔΩ

17
Δεκ

Το γνωστό site infokids.gr δημοσίευσε στις αρχές Δεκεμβρίου άρθρο για το έργο της Μαθαίνω Διατροφή με τίτλο “Τα μεγαλύτερα σχολεία της Ελλάδας ψηφίζουν Μαθαίνω Διατροφή – Πώς θα ωφεληθούν τα παιδιά;”

Ευχαριστούμε το infokids.gr για το υπέροχο άρθρο! ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψαν για εμάς.

30
Οκτ

Στo πλαίσιo των φετινών Ημερών Καριέρας, που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις διατροφικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι,  οι οποίοι καλούνται να δουλέψουν από το σπίτι εν μέσω πανδημίας.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση για τις δυσκολίες που φέρνει στη διατροφή και την ψυχολογία ο σύγχρονος τρόπος ζωής, αλλά και για τη διαχείριση της διατροφής μας στην νέα πραγματικότητα της τηλεργασίας εδώ.

 

01
Οκτ

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την νέα μας συνεργασία με το Helidoni Foundation, (https://www.helidonifoundation.org/) στο πλαίσιο της στήριξης του έργου μας και με στόχο την προώθηση του Μεσογειακού τρόπου διατροφής.

Η δωρεά του ιδρύματος μάς τιμά ιδιαίτερα και θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την διάδοση των  πλεονεκτημάτων της Μεσογειακής Διατροφής μέσω των εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών προγραμμάτων της Μαθαίνω Διατροφή.

01
Απρ

Τη σχολική χρονιά 2019-2020 πραγματοποιήθηκαν στα δημοτικά σχολεία του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού (Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) δράσεις διατροφικής εκπαίδευσης. Οι δράσεις αποτελούνταν από εκπαιδευτικές ομιλίες και workshops για γονείς και εκπαιδευτικούς, εκπαίδευση μέσω e-learning και εκπαιδευτικές δράσεις για τα παιδιά όλων των βαθμίδων σε 78 τμήματα.

Φόρμα λήψης e-booklet

Συμπληρώστε την φόρμα και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα e-booklets μας.

Newsletter

Εγγραφείτε για έγκυρη ενημέρωση

Like Us on FB