Νέα

Ταξινομηση:
15
Ιούν

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν φέτος στα σχολεία, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με μεγάλη επιτυχία την δράση της Μαθαίνω Διατροφής στα τμήματα της Α᾽ και ΣΤ᾽ Δημοτικού στο Κολλέγιο Αθηνών. Οι μαθητές και οι μαθήτριες συμμετείχαν ενεργά στην διαδικτυακή δράση με τους μαθητές της έκτης Δημοτικού να δηλώνουν ότι είχαν την ευκαιρία να αγγίξουν πρακτικά, διάφορα θέματα που συναντούν καθημερινά στη διατροφή τους. Οι μικροί μαθητές της πρώτης Δημοτικού ζωγράφισαν και δώρισαν στους μαθητές της έκτης τα αγαπημένα τους φρούτα και λαχανικά.

01
Ιούν

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ( Σ.Ε.Ο.) στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης “Ηγεσία και Κοινωνία”, που απευθύνεται σε όλα τα ενήλικα μέλη του Σ.Ε.Ο., προσκάλεσε τους ειδικούς της Μαθαίνω Διατροφή να υλοποιήσουν το workshop “Διατροφική Διαπαιδαγώγηση”. Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν να ενισχυθούν τα στελέχη με όλα τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να μπορέσουν να υποστηρίξουν τα παιδιά να διαμορφώσουν ισορροπημένη σχέση με την τροφή.

17
Μαΐ

Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη φετινή μας συνεργασία με το IST College, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σεμιναρίου “MBA για γονείς”. Η συμμετοχή μας αφορούσε στην υλοποίηση workshop με θέμα “Διατροφική Διαπαιδαγώγηση για γονείς: Υγιής σχέση με την τροφή για πάντα”, το οποίο εστιάζει στη σχέση του παιδιού με την τροφή και τους τρόπους με τους οποίους ο γονέας μπορεί να υποστηρίξει το παιδί του προκειμένου να προληφθούν η παιδική παχυσαρκία και οι διατροφικές διαταραχές.

22
Απρ

Η ομάδα της Μαθαίνω Διατροφή έδωσε συνέντευξη στο Marie Claire για το τεύχος Απριλίου 2021.

Στην συνέντευξη συζητήσαμε για την προσέγγιση μας σε ότι έχει να κάνει με τη σύγχρονη διαχείριση βάρους και την επαναφορά της Μεσογειακής Διατροφής, καθώς και για όλες μας τις δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας.

22
Φεβ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την εγκατάλειψη της Μεσογειακής Διατροφής, την υπεραξία των οικογενειακών γευμάτων αλλά και την διαχείριση της παιδικής παχυσαρκίας από τους γονείς. Ευχαριστούμε το infowoman & infokids για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Διαβάστε την ΕΔΩ

17
Δεκ

Το γνωστό site infokids.gr δημοσίευσε στις αρχές Δεκεμβρίου άρθρο για το έργο της Μαθαίνω Διατροφή με τίτλο “Τα μεγαλύτερα σχολεία της Ελλάδας ψηφίζουν Μαθαίνω Διατροφή – Πώς θα ωφεληθούν τα παιδιά;”

Ευχαριστούμε το infokids.gr για το υπέροχο άρθρο! ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψαν για εμάς.

Φόρμα λήψης e-booklet

Συμπληρώστε την φόρμα και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα e-booklets μας.

Newsletter

Εγγραφείτε για έγκυρη ενημέρωση

Like Us on FB