Νέα

Ταξινομηση:
17
Δεκ

Το γνωστό site infokids.gr δημοσίευσε στις αρχές Δεκεμβρίου άρθρο για το έργο της Μαθαίνω Διατροφή με τίτλο “Τα μεγαλύτερα σχολεία της Ελλάδας ψηφίζουν Μαθαίνω Διατροφή – Πώς θα ωφεληθούν τα παιδιά;”

Ευχαριστούμε το infokids.gr για το υπέροχο άρθρο! ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψαν για εμάς.

30
Οκτ

Στo πλαίσιo των φετινών Ημερών Καριέρας, που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις διατροφικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι,  οι οποίοι καλούνται να δουλέψουν από το σπίτι εν μέσω πανδημίας.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση για τις δυσκολίες που φέρνει στη διατροφή και την ψυχολογία ο σύγχρονος τρόπος ζωής, αλλά και για τη διαχείριση της διατροφής μας στην νέα πραγματικότητα της τηλεργασίας εδώ.

 

01
Οκτ

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την νέα μας συνεργασία με το Helidoni Foundation, (https://www.helidonifoundation.org/) στο πλαίσιο της στήριξης του έργου μας και με στόχο την προώθηση του Μεσογειακού τρόπου διατροφής.

Η δωρεά του ιδρύματος μάς τιμά ιδιαίτερα και θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την διάδοση των  πλεονεκτημάτων της Μεσογειακής Διατροφής μέσω των εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών προγραμμάτων της Μαθαίνω Διατροφή.

01
Απρ

Τη σχολική χρονιά 2019-2020 πραγματοποιήθηκαν στα δημοτικά σχολεία του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού (Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) δράσεις διατροφικής εκπαίδευσης. Οι δράσεις αποτελούνταν από εκπαιδευτικές ομιλίες και workshops για γονείς και εκπαιδευτικούς, εκπαίδευση μέσω e-learning και εκπαιδευτικές δράσεις για τα παιδιά όλων των βαθμίδων σε 78 τμήματα.

08
Νοέ

Στα γραφεία της γραμμής Μαζί για το Παιδί πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/11/2019 workshop με τίτλο “Διατροφική Διαπαιδαγώγηση: για μια υγιή σχέση με το φαγητό”. Στόχος της ομιλίας ήταν η ενημέρωση της ομάδας ειδικών ψυχολόγων και συμβούλων ψυχικής υγείας της Ένωσης σε θέματα διατροφικής διαπαιδαγώγησης στο πλαίσιο της νέας μας συνεργασίας με το Μαζί για το Παιδί.

08
Νοέ

Στο πλαίσιο της δράσης που υλοποιεί η Μαθαίνω Διατροφή στον Παιδικό Σταθμού του Δήμου Σκιάθου, η IKEA χορήγησε ποδιές φαγητού, παιδικά μαχαιροπίρουνα και δοχεία φαγητού για τη φύλαξη των τροφίμων με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της κουζίνας και της τραπεζαρίας του παιδικού σταθμού, καθώς και παιχνίδια που βοηθούν στη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών: παιδικά σκεύη & εργαλεία κουζίνας και ξύλινα και πάνινα τρόφιμα-παιχνίδια).

Φόρμα λήψης e-booklet

Συμπληρώστε την φόρμα και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα e-booklets μας.

Newsletter

Εγγραφείτε για έγκυρη ενημέρωση

Like Us on FB