Νέα

Ταξινομηση:
27
Ιούν

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία από γονείς και παιδαγωγούς για την ένταξη φορέων προσχολικής εκπαίδευσης στο δίκτυο littlespoons τη σχολική χρονιά 2019-2020! Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή!! Προτάθηκαν περισσότεροι από 300 φορείς σε όλους τους δήμους της Περιφέρειας Αττικής και τουλάχιστον 30 από αυτούς θα συμμετέχουν φέτος στο δίκτυο. Δείτε στο συννημένο αρχείο για να δείτε όλους τους φορείς που ψηφίστηκαν ανά τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

littlespoons_call_2019_Results

21
Μαρ

Το νέο μας ενημερωτικό βίντεο που πραγματοποιήθηκε με χορηγία της Puma Hellas είναι έτοιμο. Το βίντεο προβάλλοντας τις αρχές και τις αξίες που διέπουν το έργο της «Μαθαίνω Διατροφή», στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς ως προς την υπερέκθεση των παιδιών στην οθόνη και την υπερκατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων και την ανάγκη για δημιουργία ευκαιριών για φυσική δραστηριότητα και ισορροπημένη διατροφή.

20
Μαρ

Άρχισε ο δεύτερος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και mentoring circles του ευρωπαϊκού ERASMUS+ προγράμματος με στόχο την πρακτική καθοδήγηση και ενδυνάμωση ενηλίκων για την ανάπτυξη γνώσεων γύρω από τη διαχείριση βάρους. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το ΚΜΟΠ σε συνεργασία με τη «Μαθαίνω Διατροφή». Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα εφοδιαστούν με τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για να μπορέσουν να διαχειριστούν το βάρος τους με έναν καινοτόμο τρόπο που εστιάζει στη στοχοθεσία και την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών, σε αντίθεση με την εφαρμογή των κλασικών μεθόδων δίαιτας.

19
Μαρ

Το νέο εκπαιδευτικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στα σχολεία του δικτύου Littlespooons είναι έτοιμο. Στόχος του παιχνιδιού είναι η εξοικείωση των παιδιών ηλικίας 2-6 ετών με τα φρούτα και τα λαχανικά με τρόπο εύκολο και διασκεδαστικό. Μέσα από την ιστορία που συνοδεύει το παιχνίδι και με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους, τα παιδιά θα προσπαθήσουν να πάρουν πίσω τα φρούτα και τα λαχανικά που πήρε η «Μάγισσα». Σύμμαχος τους σε αυτή την προσπάθεια το «Σοφό Κουτάλι»!

Φόρμα λήψης e-booklet

Συμπληρώστε την φόρμα και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα e-booklets μας.

Newsletter

Εγγραφείτε για έγκυρη ενημέρωση

Like Us on FB